Orde op zaken

Visie


Met al uw vragen en problemen over bedrijfsvoering, financiën, administratie en belastingen kunt u bij ons terecht. Wij zoeken naar een oplossing, zodat u verder kan met uw onderneming of organisatie.

De oplossing kan zijn dat wij uw administratie gaan verzorgen of dat tijdelijk leiding wordt gegeven aan uw eam. Verwacht van ons geen dikke rapporten, waarbij u alsnog zelf de oplossing of uitvoering moet bedenken. Wij geven juist invulling aan de oplossing en uitvoering, zodat u geen probleem meer ervaart.

Ons motto is: "Als de cliënt scoort met zijn business en wij onze taken goed uitvoeren, dan gaat de cliënt een gezonde toekomst tegemoet." Dit komt op een bepaald moment ook ten goede aan DE KOLOM. Met veel van onze cliënten hebben wij al meerdere jaren een goede zakelijke relatie.
Er wordt voor gezorgd dat uw zaken of problemen worden afgehandeld. De "kleine" ondernemer sluit niet achter in rij aan. U hoeft niet te bellen "hoe het er mee staat". Wij zorgen dat iedereen goed en stipt wordt behandeld. Hierover maken we afspraken.

DE KOLOM is een dienstverlenend bedrijf en afhankelijk van uw vertrouwen. Vertrouwen is gebaseerd op gevoel, geleverde prestaties, aandacht en bescherming van uw privacy. De dienstverlening moet snel, goed en betrouwbaar zijn. Maar u moet zich thuis voelen.

DE KOLOM is er voor particulieren, ondernemingen, non-profit organisaties en overheden. Daar ligt onze werkervaring. Met al onze cliënten vinden wij een direct persoonlijk contact belangrijk, zodat u weet met wie u spreekt. Bij ons wordt u niet als één van de accounts behandelt. U krijgt niet de vraag "Mevrouw Jansen, mag ik uw klantnummer?"

 

 

promo